Начин на доставка

Всички продукти се доставят от склад на Онлайн магазин FASHIONTINO.

Доставката от онлайн магазин Fashiontino до всички населени места в България е с 20% отстъпка. (Цената на доставка без отстъпка е с приблизителна цена 5лв. до офис на Еконт в града ви и 6.90лв. до вашият адрес, като се заплаща и такса за наложен платеж 2,4% от сумата. Може да изчислите цената на доставката ви с калкулатора на Еконт!).

Закупените от Вас артикули, подготвени и изпратени от http://fashiontino.com/ ще пътуват към Вас на преференциални цени на доставка с куриерите на Еконт Експрес.
Ако решите самостоятелно да си подготвите пратка, без да си закупите артикул от http://fashiontino.com/, Еконт Експрес ще Ви предостави 3% отстъпка за всяка пратка по която сте платец.

Поръчките се доставят до вратата на клиента или офис на Еконт от 1 до 3 работни дни след датата на поръчка! (срокът зависи от поръчаните артикули).

За поръчки, направени по време на празнични дни, е необходимо да се свържете с нас за допълнителна информация!

При възникнали въпроси относно срокове и цени на доставка, не се колебайте да ни пишете чрез формата за контакт или на Skype: fashiontino

ПРАВО НА РЕКЛАМАЦИЯ

Според закона за защита на потребителите и правилата за търговия, потребителят има право на рекламация при:
1. констатирани липси;
2. дефекти на стоката;
3. несъответствие с обявения размер;
4. несъответствие с обявената търговска марка.

Рекламацията се предявява до пет работни дни след закупуването на стоката.

При предявяване на рекламация потребителят може да претендира за:
1. възстановяване на заплатената сума;
2. заменяне на стоката с нова;
3. отбив от цената;

В съответствие с чл. 59 (1) от ЗЗП, в случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока, определен размер, десен или разцветка, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки, или се предвиди забавяне на комплектоването на поръчката, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или с писмо, като при възможност ще Ви бъдат предложени алтернативни артикули (цветове, десени) със същото качество и цена.
На всеки един етап от оформянето и потвърждението на поръчката Вие имате право да се откажете от направената поръчка. В случай, че настъпи каквато и да било промяна по отношение на съдържанието, стойността, условията и сроковете за доставка на направена поръчка, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или писмо и поръчката няма да бъде изпратена, ако не получим личното Ви съгласие с променените условия.


ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА НА ЗАКУПЕНА СТОКА

В срок от 14 работни дни след получаване на стоката, клиентът има право да я върне или замени без да дължи обезщетение, като са спазени следните условия:
1. Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана, носена, прана, гладена).
2. Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба.
3. Запазена оригинална опаковка, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива.
4. Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента.
 

Коментари ()