Условия за ползване

Прочетете условията за ползване на електронен магазин Fashiontino.

Това е онлайн магазин Fashiontino. Фирмата има право да променя по всяко време съдържанието му , както и да прекрати използването му при неправомерен достъп, при некоректни действия и такива, противоречащи на законите на Република България.

Онлайн магазин Fashiontino съдържа банери и линкове към други сайтове. Fashiontino не носи отговорност за тяхното съдържание.

 

Необходими условия за да се извърши поръчката:
1. Регистрация в елекронния магазин.
2. Валиден e-mail адрес.
3. Вярно попълнени адреси за доставка.
4. Вярно попълнени данни за контакт.

Активиране на поръчката става чрез поставяне на отметка за съгласие с нашите условия и натискане на бутона [ ПОРЪЧВАМ ].
При направена от Вас поръчка ще получите потвърждаване на поръчката на посочения от Вас e-mail адрес.

Промяна на поръчка

При липса на складова наличност от заявената стока, Fashiontino в рамките на един работен ден след получаването на заявката уведомява клиента за изчерпването на дадената стока,чрез изпращане на съобщение на даденият от Клиента е-майл адрес или на посочения телефон.
Продуктите и количествата им във Вашата поръчка могат да бъдат променени по всяко време преди да сте потвърдили окончателия вариант с вида на плащането. Ако искате да направите промени след това се свържете с администратора на магазина чрез формата за контакт

Коментари ()